luni, februarie 09, 2009

Dragostea.

Se aproprie incet, dar sigur Valentine's Day. O zi dedicata Indragostitilor de toate varstele. Dar pana la urma...ce este dragostea asta ? Relatii peste relatii, esuari, dezamagiri, impliniri, despartiri, impacari ... Toate astea ce rost au ? Si de ce trebuie sa ii intereseze pe altii de relatiile pe care le avem ? Traiesc ei ceea ce traim noi ? De ce trebuie sa fii judecat de cineva pentru relatia pe care o ai ? Sau de ce trebuie ca relatia pe care o ai sa fie influentata de alte persoane ?
O relatie trebuie sa fie ceva ce numai Eu si El trebuie sa stim, sa simtim, sa traim. Sa nu ne uitam la ce zice X sau Y sau ce crede W. O relatie trebuie bazata pe incredere si sinceritate, pe sentimente reale si frumoase. Cea mai frumoasa descriere a sentimentului "dragoste" am regastit-o intrun film, pe care pur si simplu il ador: "A walk to remember". Iata si descrierea : "Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta.Niciodata nu e geloasa.Dragostea nu e laudaroasa sau increzuta.Nu este nepoliticoasa sau egoista.Dragostea nu supara si nu poarta pica.Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora...,dar gaseste placere in adevar.Este intotdeauna gata sa ierte,sa aiba incredere,sa spere...si sa indure...orice urmeaza..."
Este minunat sa simti iar fluturasi in stomac, sa te balbai cand vorbesti cu El, sa simti furnicaturi cand te saruta. Iar dupa parerea mea, asta inseamna "a te indragosti". Toate aceste trairi si emotii. Iar aceste sentimente nu ar trebui sa aibe vreun sfarsit ...

2 comentarii:

Anonim spunea...

bubu :X

Anonim spunea...

Intr-adevar, dragostea e frumoasa, e tot ce ai scris tu acolo... sau cel putin asa ar trebui sa fie.
Dar nu uita un lucru: este un sentiment apartinand unei relatii, cum spui si tu, iar o relatie este un fenomen SOCIAL, care are loc in societate. Nu e f.important, intr-adevar, ce spun ceilalti despre cei doi implicati intr-o relatie, dar trebuie ca relatia celor doi sa fie armonioasa si armonizata cu mediul in care se dezvolta. Diferentele prea mari de mediu, educatie, varsta sau mai stiu eu ce duc deseori la conflicte de interese, la dezamagiri si, in final, la o amara despartire.