marți, iunie 02, 2009

Top Dacia

Mentiune 1 :

Nu m-am prins daca are drept scop alimentarea cu aer a posibilelor animale ratacite prin portbagaj sau o mai buna auditie a bass-ului.


Mentiune 2 :

Ultima mentiune o primeste Dacia cu portbagaj eficientizat.

Locul 10 :

Dacia lui Mircea, caci asa se numeste pe site-ul unde am gasit-o, imi place! Mircea este singurul proprietar care din punctul meu de vedere a scos tot ce se poate in materie de design, dintr-o Dacia 1300.

Locul 9 :

O Dacie foarte discutata si apreciata pe internet. Faruri de VW Golf 4, jante in 5 spite, culoare decenta. Arata cu siguranta mai bine decat o Dacie normala dar nici frumoasa nu e.

Locul 8 :

De aici lucrurile se complica. Incep sa devina penibile. Aveti mai sus o Dacie care am gasit-o la vanzare. Citam: "UNICATA. FOST FACUTA PT CEAUSESCU.TINUTA IN GARAJ DE ATUNCI.NERULATA".

Locul 7 :

O alta Dacie decapotabila. Tot din declaratiile proprietarului aflam cum ca nu a fost nicidecum construita pentru Ceausescu ci pentru vanzare. Este omologata RAR, deci poti circula cu ea legal pe strazi, si poate fi a ta pentru doar 15.000 euro.

Locul 6 :

Probabil fan muscle car, cel care a modificat-o a imprumutat putin din prima generatie de Chevrolet Camaro. Culoarea sigur prea stridenta mi-a sarit in ochi, precum si lateralele de sub portiera demne de un 4x4, sau culoarea stergatoarelor in ton cu caroseria, in fine parasolarul, grila... toate elemente de penibil demne de locul 6.

Locul 5 :

O Dacie foarte putin modificata fata de anterioara. Un singur element de caroserie mai exact, insa atat de penibil.

Locul 4 :

Din poza asta nu intelegem prea multe. Unul dintre soferi a zis ca e cu siguranta o "Dacia Brec Zambetul lui Iliescu". Un lucru e cert, e al naibi de urata.

Locul 3 :

Esti sigur ca ai vazut ce era de vazut? Esti sigur ca ai vazut penibilul... posibil generat de frustrarea romanilor de a arata mai mult decat au?

Locul 2 :

"Dacia Pick-up cu stil" fara stil. Sau mai bine zis foarte caraghioasa avand in vedere ca in ea se plimba sigur un al doilea caraghios cu stanga razemata pe rama geamului si adanc asezat in scaun.

Locul 1 :

Numarul m-a dat pe spate. Farurile si semnalizatoarele... nu se poate spune nimic! Iata si un comentariu cat se poate de serios de pe forumul care gazduieste fotografia : "am vazut masina vineri, si arata fff bine, si daca o sa reuseasca sa isi faca la ea tot ce si-o propus ii iese super!". Uite de-asta are locul 1!

Un comentariu:

0gar spunea...

Ii chinuie talentul pe oamenii astia dar eu zic sa nu-i descurajam, cine stie, poate unul din ei ajunge la emisiuni gen "Pimp my ride" unde fac din masini de carat cartofi niste adevarate limuzine. Dau mentiune speciala pentru Dacia Pick-up (sau Papuc, pe romaneste).