miercuri, mai 06, 2009

Dictionar de vise - Cele mai populare simboluri in vise

Fostul iubit. Un vis romantic in care apare si fostul prieten inseamna dezamagire sexuala.

Sarut. Semnificatia unui astfel de vis depinde de circumstante. Daca sarutul ti-a facut placere, prezice fericire si multumire. Dar daca este unul neplacut sau ilicit, semnifica o prietenie falsa sau dezamagire in dragoste. Daca visezi ca saruti copii sau bebelusi, acest lucru persupune succes obtinut cu greu. Daca visezi ca eviti sarutul cuiva, inseamna o boala minora sau o experienta suparatoare.

Dragoste. Visele referitoare la o dragoste sincera prevestesc fericire, multumire si imbunatatirea conditiilor de viata. Visul legat de o iubire nepermisa prevesteste un esec. Daca visezi ca esti un simplu observator al iubirii altora inseamna ca vei avea succes in activitatile curente.

Iubit. Daca iti visezi iubitul inseamna ca esti nesigura de relatia voastra.

Sex. Daca visezi ca iti schimbi sexul, vei avea parte de onoare neasteptata sau succes in familie.

Relatie sexuala. Interpretarea unui astfel de vis depinde de detalii. Daca erai implicata personal in actiune, indoielile pe care le ai se vor rezolva cu bine. Daca ai visat ca altcineva e implicat intr-o astfel de relatie, semnificatia se poate interpreta in functie de reactia ta - daca ai fost placut surprinsa sau dimpotriva. O reactie negativa inseamna ca treci prin probleme emotionale si trebuie sa cauti consiliere la cineva. Daca reactia a fost pozitiva, vei avea succes in ceva foarte curand.

Nuditate. Daca persoana care este in aceasta situatie esti chiar tu, te poti astepta la un succes pe plan financiar. Iar daca visezi ca altcineva este dezbracat inseamna ca vei fi deceptionata de cineva din cercul de prieteni.

Niciun comentariu: